Om FörsäkringsHantering Liv

Om FörsäkringsHantering

Din försäkringsförmedling

FörsäkringsHantering Liv ger företag en möjlighet att få en bra insikt i sitt personförsäkringsskydd. Vi finns där för Er under ”hela resan” i den snåriga försäkringsdjungeln. Vi står för en god- och personlig service med kunden i centrum. Vi försöker att på ett enkelt- och pedagogiskt sätt förklara samhällets skyddsnät samt om Du som kund kan komma att behöva ordna med egna försäkringar för att komplettera din trygghet.
-

Johan Korpe, Försäkringsförmedlare. Lena Weilund, Förmedlarassistent.

-
FörsäkringsHantering Liv består av en ägare/försäkringsförmedlare i Johan Korpe. Johan startade sitt arbetsliv redan vid 14 års ålder och där han vid 20 år köpte en livsmedelsbutik ”på byn”. Sedan 2008 har han arbetat hos FörsäkringsHantering Liv som han sedan drivit själv sedan 2016.

I verksamheten finns också en administratör i Lena Weilund som arbetat många år inom försäkringsbranschen.

Då försäkringsförmedling är en tillståndspliktig verksamhet ställs flertalet krav på oss som bolag och givetvis även på den enskilda försäkringsförmedlaren.
En försäkringsförmedlare skall besitta god kompetens avseende försäkringskunskap samt även ha relevant kunskap inom områdena ekonomi och juridik.

Vi tillhör en av Sveriges största försäkringsförmedlarorganisationer i Tydliga.

Vi är anslutna till branschens egna fullmaktsportal i www.fullmaktskollen.se där vi för våra kunder använder oss av möjligheten att framställa digitala fullmakter.

Kontakta oss »

Nedan kan Du läsa mer om vår verksamhet vilket inkluderar uppgifter om vilka försäkringsbolag vi har möjlighet att förmedla försäkringar ifrån, hur intressekonflikter skall minimeras, vad vår ansvarsförsäkring omfattar etc. Du kan också ta del av våra allmänna villkor.

Förköpsinformation hittar du här »
Allmänna villkor hittar du här »

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer

OK